icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Årsopgørelse

Find skatten på sl.dk

Nej, det er ikke socialpædagog-dating, men hjælp til tjekke årsopgørelsen for 2009, der ligger på www.sl.dk

  • Af Jens Nielsen
  • 08-2010 /

For lidt eller for meget? Det er spørgsmålet i mange af livets forhold, ikke mindst  når det kommer til skatten – af den slags man betaler, altså.

I disse uger udsender Skat årsopgørelsen for 2009, og langt de fleste vil i år netop kun modtage en årsopgørelse og ikke en selvangivelse. Skat regner med at have alle oplysninger for de fleste, men personer med en udvidet selvangivelse modtager ikke en årsopgørelse. De får i stedet et servicebrev med de oplysninger, SKAT er i besiddelse af.

Alle dine skattedokumenter har siden starten af marts ligget i din egen skattemappe på ­www. tastselv.skat.dk. Her ligger årsopgørelser, forskudsopgørelser, ejendomsoplysninger og personlige skatteoplysninger – og her kan du også rette eventuelle forkerte oplysninger.

Der kan være mange gode grunde til at tjekke årsopgørelsen igennem.

For nogle er det sikkert ligetil, men for andre af Socialpæda gogernes medlemmer gælder ret indviklede regler, og her kan det være nødvendigt med en hjælpende hånd, når det nu skal tjekkes, om der er betalt for lidt eller for meget.

Som hjælp til at se, om det hele passer, kan du nu gå ind og se på den vejledning som revisor Linnea Weinreich fra Trekroner Revision har lavet til Socialpædagogerne – den ligger som sidste år på www.sl.dk/skat

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Forbund og a-kasse