icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Læserbrev

Handicap Grand Prix

  • Af Mette Mortensen
  • 17-2011 /

Jeg hedder Mette Mortensen og er med i nogen forskelige brugerbands. Det ene er Solbanden i Holbæk, hvor jeg synger og spiller trommer, og det andet er Blandede Bolsjer i Kalundborg, hvor jeg er med til at synge. Jeg har sammen med Solbanden lave en sang, og vi blev udtrukket til at være med blandt de 10 bedste til Handicap Grand Prix 2009 i Slagelse.

Det var et rigtig godt arrangement – både bands, underholdning, det at møde andre brugerbands, og den kanon fede stemning. Alle, der har været med til de Handicap Grand Prix’er, der har været gemmen årene, har virkelig nydt det og syntes, det har være rigtig sjovt.

I 2010 var der Grand Prix i Haderslev og alle siger, at det også var et fantastisk arrangement.

Det er bare meget ærgeligt, at der ikke bliver noget Handicap Grand Prix i 2011. Det er både jeg og rigtig mange andre brugere og brugerbands rigtig  kede af og skuffede over. For den stemning og det rigtig gode sammenhold, der er på kryds og tværs, risikerer vi at miste.

Jeg skriver det her, fordi det er rigtig ærgerligt, og vi er mange, der synes, at det er nogle rigtig gode arrangementer. Vi håber og synes det skal fortsætte, og at der bliver Handicap Grand Prix igen i 2012. Jeg og mange andre brugere vil blive rigtig glade, hvis der bliver Grand Prix, for vi er mange, der er skuffede over, at der ikke bliver noget i år.