icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tema

Vi er aldrig alene...

En af dem, som Doris Berndsen også arbejder tæt sammen med, er socialrådgiver Ute Lassen. Hun har været i ungeambulatoriet i fire år:

-Da ledelsen foreslog, at vi skulle have en pædagog, blev det bifaldet med det samme. For det er godt at kunne se den unges situation fra mange sider og også se ham/hende  som et helt menneske med alle de sociale relationer, man nu har. – Som ofte kan de relationer bruges i genopbygningen, når verden er faldet sammen, siger Ute Lassen og fortsætter: Doris har stor erfaring og indblik i et menneskes samspil med familie, venner, skolekammerater og arbejdskolleger. Hun har stor forståelse for sammenhængen i de relationer, og kan give en god sparring til det professionelle netværk, som den unge kommer fra. Vi giver også en sparring til de personer, som den unge har med sig: det kan være forældre, søskende eller andre.

Vi har den grundlæggende indstilling, at vi alle kender vores faglige begrænsning. Vi er jo aldrig alene og skal aldrig favne hele vejen rundt om den unge. Vi kan altid trække på hinandens viden og erfaring på tværs.

Om der er minus’er i samarbejdet?

Doris Berndsen og Ute Lassen kikker på hinanden, ser eftertænksom ud.

 -Nej, ingen af dem kan komme i tanke om nogen.......

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Uddannelse, Teori og metode