icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Debat

Tvivlsom gode -for ikke at beskrive det som ren IDIOTI

Jeg tænker naturligvis på, at jeg her sidder med det tredje brev inden for nogle år, hvori min fagforening (SL) tilbyder mig – ja nærmest presser mig – til at erhverve mig noget kaldet “LO Plus Guldkort”. Jeg forstår, efter kort skimning af materialet, at det handler om, endnu, et tilbud om at kunne købe med rabatter i en masse forskellige forretninger – samt om at kunne udskyde betalinger og “låne” penge mv.

Jeg ved snart ikke, hvor mange tilbud jeg har liggende af lignende karakter – men det er ikke få.

Jeg har tidligere skrevet, at jeg finder det urimeligt, at en del af mit kontingent til SL skal gå til den slags idiotier.

Man kunne, med god ret, spørge, om der efterhånden er nogle mennesker i dette land, som betale fuld pris for noget som helst?

 Vi er sku da snart alle, undtagen gamle fru Larsen, som ingen bekymrer sig om, medlem af et eller andet, som giver adgang til rabatter mv.

Hvorfor i alverden sættes priserne ikke blot ned i stedet for???

Så var vi også fri for at rende rundt med et helt spillekort af rabat-kuponkort i lommerne, samt at spilde en masse tid på at finde ud af, hvem der nu i denne uge giver de bedste rabatter via disse “spille-kort”.

 Det er sku da helt idiotisk!

Hvad har det mon ikke kostet SL og andre fagforeninger m.fl., at sende alle disse brev-opfordringer ud til os sagesløse?

Fri mig for flere henvendelser om dette emne!

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Debat