icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Mangfoldighed

Miaprisen uddeles igen i år

Institut for Menneskerettigheder udskriver for ottende gang prisen for mangfoldighed i arbejdslivet og anerkendelse af virksomheder, der behandler deres medarbejdere lige uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, handicap og seksuel orientering

  • Af Kurt Ladefoged
  • 03-2012 /

Virksomheder, der både i politik og i praksis er med til at fremme mangfoldighed og ligebehandling, har igen i år chancen for at vinde Miaprisen. ‘Mia’ står for mangfoldighed i arbejdslivet, og prisens positive budskab er, at vi kan anvende mangfoldighed som en styrke og en ressource, når vi sikrer, at alle har lige muligheder.

For virksomhederne er Miaprisen en mulighed for at lære af hinandens konkrete erfaringer med mangfoldighed og finde ny inspiration. De indstillede virksomheder får evalueret deres mangfoldighedsarbejde, og efter Miaprisen får alle feedback på deres indstilling.

Konkurrencen om Miaprisen er udskrevet af Institut for Menneskerettigheder, hvor blandt andet LO er repræsenteret via LO-sekretær Ejner K. Holst. LO opfordrer i den forbindelse de enkelte forbund til at oplyse deres arbejdspladser om prisen og bidrage til at finde arbejdspladser, som kunne kandidere til prisen.

Indstilling til Miaprisen kan ske via www.miapris.dk, hvor man kan downloade indstillingsskemaet og læse mere om indstilling, prisens principper, dommerkomitéen og meget mere. Der konkurreres i tre forskellige kategorier: Små og mellemstore virksomheder, store offentlige og store private virksomheder.

Indstillingsfristen er 1. marts 2012 og prisen overrækkes ved et fagligt arrangement den 14. juni i forbindelse med folkemødet på Bornholm. 

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Socialpædagogisk praksis