icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Sommerferie.jpg
Sommeraktiviteter

Del din sommer

Skal I på ferietur, i sommerhus eller måske på festival med borgerne? Hen over sommeren vil vi gerne fortælle lidt om alle de aktiviteter, der foregår ude på de socialpædagogiske arbejdspladser, mens vi andre holder ferie

Tusind tak til alle jer, der arbejder de næste mange uger, mens vi andre holder ferie med vores familie eller får en slapper i haven med lidt koldt at drikke.

Her over sommeren vil vi gerne fortælle lidt om alle de aktiviteter, der foregår ude på de socialpædagogiske arbejdspladser. Skal borgerne på ferietur, i sommerhus, på festival eller måske noget helt andet? Så vil vi rigtig gerne høre om det.

Send et billede og en kort tekst om hvem I er, og hvad I laver til webmaster@sl.dk.

Det kunne fx se sådan her ud:

På Støttecentret Magneten, et kommunalt netværkstilbud til udviklingshæmmede voksne borgere i Lyngby, holder vi for fjerde år i træk sommerhøjskole – fem dage med udflugter, aktiviteter, hygge og socialt samvær.
På Støttecentret Magneten, et kommunalt netværkstilbud til udviklingshæmmede voksne borgere i Lyngby, holder vi for fjerde år i træk sommerhøjskole – fem dage med udflugter, aktiviteter, hygge og socialt samvær.

Vi glæder os til at høre fra jer – og rigtig god sommer.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Forbundsnyheder