icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
OK 2018

Sådan får du indflydelse på OK 2018

Socialpædagogernes krav til overenskomstforhandlingerne er medlemmernes krav, for det er dit arbejdsliv, overenskomsten handler om

Socialpædagogerne sørger for, at arbejdsgiverne hører din mening ved forhandlingsbordet. Du kan give din mening til kende på forskellige måder og være med til at vise kredsene og forbundet, hvor skoen trykker på arbejdspladserne – og hvad der virker rigtig godt, og som der skal være mere af.

Send et postkort til Socialpædagogerne

www.sl.dk/postkort kan du sende Socialpædagogerne et postkort, som fortæller forbundet og din kreds, om det er mere overtidsbetaling, bedre arbejdsmiljø eller højere løn, der er det vigtigste for dig i dit arbejdsliv. Medlemmernes forslag indsamles frem til udtagningen af de formelle krav til forhandlingerne, og Socialpædagogerne tager din stemme alvorligt. Det er medlemmerne, der ved, hvad et godt arbejdsliv indeholder.

Postkortene bliver også trykt, og din tillidsrepræsentant kan dele dem ud på din arbejdsplads. Skriv din mening og giv det til din TR – så sørger Socialpædagogerne for, at din stemme bliver hørt.

Deltag i debatten på Facebook

Frem til kravene til overenskomsten er udtaget i slutningen af september 2017 vil Socialpædagogerne lægge op til debat om dine arbejdsvilkår på Facebook. Følg forbundet og deltag i debatten på facebook.com/Socialpaedagogerne

Sæt fingeraftryk på kravene til forhandlingerne

Op til den endelige udtagelse af forbundets krav i starten af oktober vil der blive afholdt medlems- og TR-møder i de forbundets 10 kredse for at samle input fra medlemmerne. På sl.dk/kalender finder du alle arrangementer i kredsene.

Husk at stemme ja eller nej til overenskomsten

Når Socialpædagogernes krav til overenskomstforhandlingerne er udtaget, skal der forhandles. Når resultatet er klar – i foråret 2018 – bliver resultatet sendt i elektronisk urafstemning blandt medlemmerne. Du modtager besked om, hvordan du stemmer.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Forbund og a-kasse, Overenskomster og aftaler, OK 2018, Udvalgte temaer