icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Demens-Esbjerg.jpg
Demens

Hvem skal have demensprisen?

Kender du en kollega, som i det daglige gør en forskel for mennesker med demens og deres familier? Så kan du nu indstille vedkommende til at modtage Demensprisen

Mens flere og flere kommuner opruster deres indsatser på demensområdet og bl.a. i stadig højere grad inddrager den socialpædagogiske faglighed i nye projekter og tiltag, er det også værd at kaste et blik på de indsatser, der allerede bliver gjort på området. Netop sådanne eksempler på god praksis, der gør en forskel, skal uddelingen af Demensprisen sætte fokus på.

Prisen, der uddeles af Sundhedsministeriet og Ældreministeriet, skal ’anerkende og hylde de mange medarbejdere, der hver dag skaber glæde, tryghed og værdighed for mennesker med demens’, hedder det i baggrunden for prisen.

Så kender du en kollega, der i det daglige gør en forskel for mennesker med demens og deres familier, kan du nu indstille vedkommende til at modtage prisen, der uddeles til december.

Læs mere og indstil din kandidat via www.sum.dk/temaer/demensprisen.

Du kan læse mere om demens og socialpædagogik i Fagbladet Socialpædagogen nr. 4, 2017