icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
q&a2.jpg
OK18

Konflikt­vejledning: Sådan gør du

Hvis de aktuelle overenskomstforhandlinger ender i konflikt, er her en vejledning, som svarer på en række af de spørgsmål, som typisk dukker op i forbindelse med konflikt

I øjeblikket er overenskomstforhandlingerne i fuld gang og ingen ved på nuværende tidspunkt, hvordan forløbet udvikler sig. Men i tilfælde af at forhandlingerne ender i konflikt – enten i strejke eller lockout – har Socialpædagogerne lavet en vejledning, som beskriver konfliktens elementer fra A til Z. Vejledningen henvender sig primært til tillidsrepræsentanter.

Mange spørgsmål rejser sig ved udsigten til en eventuel konflikt: Hvad får jeg udbetalt? Hvad med ferie? Hvad hvis jeg er vikar eller deltidsansat?

Du finder svar på disse spørgsmål og en række andre i vores konflikt ABC – et opslagsværk, hvor vi har samlet svar på en række spørgsmål som opstår, hvis konflikten opstår. 

Du bliver orienteret
Hvis du bliver berørt af en eventuel konflikt, bliver du naturligvis informeret nærmere, indkaldt til møder mv., hvor du får mulighed for at få svar på spørgsmål, inden konflikten træder i kraft.

Læs mere: Konfliktvejledning

Læs mere om OK 2018 på vores kampagneside sl.dk/ok18

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Forbundsnyheder, OK 2018, Artikelsamlinger