icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
bo-vejle-ringsdams-kobbel-cropped
OK 2018

Socialpædagoger i Facebook-aktion

Mens OK-forhandlingerne nærmer sig slutspurten, har fagbevægelsen iværksat en såkaldt ’5 i 12 aktion’ på Facebook. Det har fået socialpædagoger fra hele landet til at tage - og dele fællesbilleder

Fra hele landet strømmede det ind med billeder taget kl. fem minutter i 12 torsdag den 12. april. ’Vi bakker op om de offentligt ansatte’ og ’En løsning for alle’ stod der på skiltene båret af medarbejdere fra forskellige arbejdspladser.

Anledningen var en såkaldt ’5 i 12 aktion’, som fagbevægelsen søsatte på facebooksiden ’Bak op om de offentligt ansatte’. Aktionen gik kort og godt ud på, at man sammen med sine kolleger tog et fællesbillede kl. 11:55, som derefter skulle deles på de sociale medier. Målet med aktionen var at sende et signal til arbejdsgiverne om, at de offentligt ansatte ønsker en løsning for alle - en løsning, der samtidig sikrer lønmodtagerne ordentligt løn- og arbejdsvilkår.

Har du lyst til at se, hvad andre faggrupper bidrog med i aktionen, så klik ind på Instragram #enløsningforalle

Se nogle af billederne fra socialpædagogiske arbejdspladser:

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Forbundsnyheder, OK 2018, Artikelsamlinger