icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Familieplejepjece_1.jpg
Børn og unge

Undersøgelse om børns inddragelse

Lige nu gennemfører Socialpædagogerne en undersøgelse blandt jer medlemmer om, hvordan børn og unge oplever at blive inddraget i sagsbehandlingen af deres sager. I den forbindelse vil vi gerne bede om jeres hjælp.

I samarbejde med Oxford Research gennemfører Socialpædagogerne en undersøgelse blandt jer medlemmer om, hvordan børn og unge oplever at blive inddraget i sagsbehandlingen af deres sager. I den forbindelse vil vi rigtig gerne bede om jeres hjælp.

Målgruppen for undersøgelsen er medlemmer, der arbejder som familieplejere eller som socialpædagoger på en døgninstitution eller et socialpædagogisk opholdssted. Ihar fået tilsendt et spørgeskema af Oxford Research om jeres erfaringer med børnenes og deres egen inddragelse i børnesagerne - og det spørgeskema håber vi, at I vil tage jer tid til at besvare.

Derudover ville vi være taknemmelige, hvis I vil hjælpe Oxford Research med at komme i kontakt med anbragte børn/unge og få deres erfaringer igennem et spørgeskema, som der står mere om i den mail, I har fået.

Du må meget gerne dele denne note med dine kolleger, så den kommer bredt ud til medlemmerne.

Hvis du har spørgsmål til undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte konsulent i Socialpædagogerne, Oliver Asbjørn Fick, på oaf@sl.dk 

Tusind tak for hjælpen.

Relaterede artikler