icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
sparegris1128x600.gif
Kompetencefond

Søg penge til efteruddannelse

Drømmer du om mere efteruddannelse? Så kan der være gode støttemuligheder i den kommunale kompetencefond, der netop er genåbnet

Er du ansat i en kommune? Og vil du fx tage en master eller diplomuddannelse inden for det socialpædagogiske område? Så kan du måske få gavn af den kommunale kompetencefond, der gør det muligt at søge om tilskud på op til 25.000 kroner om året. Der er dog en række kriterier, der skal være opfyldt – fx at din arbejdsgiver medfinansiere uddannelsen med mindst 20 procent og at der er tale om ekstraordinær kompetenceudvikling, der ikke hidtil har været finansieret af arbejdsgiveren.

Fonden er oprettet som et resultat af overenskomstforhandlingerne, og tidligere på året blev der midlertidigt lukket for ansøgninger, fordi alle midlerne var brugt – men med OK18 blev der tilført flere midler, og der er nu igen åbnet for ansøgninger.

I alt er der ca. 24 millioner i fonden.

Regionalt ansatte har også mulighed for at søge støtte til efteruddannelse gennem den regionale kompetencefond, hvor der er omkring fem millioner kroner til rådighed.

Læs mere om kompetencefonden.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Forbundsnyheder