icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
CB_DOM_1128x600.jpg
Psykiatri

Trist og tragisk knivoverfald på bosted

En kvindelig socialpædagog er i formiddag blevet stukket ned med kniv af en mandlig beboer på et bosted i Nordsjælland. Utrolig trist og tragisk, mener Socialpædagogernes formand Benny Andersen

Et knivoverfald skete i formiddag på det socialpsykiatriske bofællesskab Birkerød Parkvej 18 i Birkerød. En kvindelig socialpædagog er blevet overfaldet og stukket med kniv, men er nu uden for livsfare og har det efter omstændighederne godt, melder Nordsjællands Politi. De pårørende er underrettet.

- Det er så voldsomt, at det kan ske, og jeg udtrykker min største sympati med socialpædagogen og hendes familie. Det er trist og tragisk, og det bør aldrig være farligt at gå på arbejde, siger Benny Andersen.

Den mistænkte gerningsmand er anholdt og i politiets varetægt. Politiet er i gang med efterforskningen, der vil skabe klarhed over omstændighederne op til overfaldet. Medarbejderne i bofællesskabet har fået krisehjælp, oplyser kommunen og forstanderen.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Psykiatriområdet, Forbundsnyheder