icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
viersperne.jpg
kongres

Medlemmerne skal endnu mere i fokus

Kongressen har enstemmigt vedtaget et nyt medlemsprojekt ’Vi er Socialpædagogerne’, som de kommende to år sætter fokus på medlemmerne.

Medlemsprojektet skal give ny viden om, hvad der skaber værdi for medlemmerne - og undervejs skal der udvikles idéer til, hvordan flere medlemmer får lyst til at engagere sig i Socialpædagogerne. I projektforløbet skal forbundet udvikle og afprøve indsatser, der har til formål at øge værdien af et medlemskab hos Socialpædagogerne og øge graden af medlemsinvolvering.  

– Vi skal gå nye veje. Verden forandrer sig, medlemmer forandrer sig og vi skal udvikle os som organisation i takt med den udvikling, så vi også fremover kan være et stærkt og attraktivt fagforbund.

Sådan sagde forbudsnæstformand, Verne Pedersen, da hun introducerede projekt ’Vi er Socialpædagogerne’ på kongressen.

– Vi skal lytte til medlemmerne. Særligt til de medlemmer, hvis stemmer, vi aldrig hører, for de er også Socialpædagogerne, sagde Verne Pedersen.

Og det fik de delegerede straks lejlighed til. For i forbindelse med kongrestemaet deltog 100 almindelige medlemmer på kongressens temadag onsdag, hvor de lyttede, spurgte og diskuterede med hinanden, hvordan Socialpædagogerne fremover kan blive et mere værdifuldt og engagerende fællesskab for medlemmerne.

194 af de 195 delegerede stemte for projektet, en undlod at stemme.

Vi er Socialpædagogerne - Medlemsprojekt 2018-2020 (pdf)

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Forbundsnyheder