icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
vindmoelle.jpg
Pension

Din pensionsopsparing bliver grønnere

Pensionsselskabet PKA investerer i grøn omstilling

PKA, som administrerer medlemmernes overenskomstsikrede pensioner, investerer en mia. kr. i den grønne omstilling i Holland. Pengene skal bl.a. gå til mere vedvarende energi, klimavenlige transportinvesteringer og klimatilpasningsprojekter.

Da der er rift om de grønne obligationer, har virksomheder med en i forvejen grøn investeringsprofil fortrinsret til at købe en del af obligationerne. Det er kommet PKA til gode – for som en af Europas førende klimainvestorer var det derfor muligt for PKA at investere et relativt stort beløb i de grønne obligationer.  

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Pension, Forbund og a-kasse