icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
marie-sonneB.jpg
Kommentar

Første skridt i en ny retning

Med en ny regering har vi taget det første skridt i en ny retning med mere velfærd og mindre ulighed i vores samfund

Så landede det nye bud på et fundament, som Socialdemokraterne, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten er blevet enige om i regeringskabalen. Det er de første vigtige skridt i en ny retning med mere velfærd og mindre ulighed i vores samfund. Og det tyder godt for både socialpædagogerne og for de borgere, vi arbejder for. For der er mange positive elementer i det, der nu er lagt frem – og vi ser det meget gerne stemt igennem og gjort til virkelighed hurtigst muligt.

Alle kan få et handicap, og alle kan få et barn med handicap, der har brug for fællesskabets hjælp og støtte

Marie Sonne, forbundsnæstformand

Blandt andet glæder vi os over, at mennesker med handicap er tænkt ind, idet der er politisk ønske og vilje til at skabe mere faglighed og mere specialisering på dette felt. Og det er helt centralt i vores velfærdssamfund. Alle kan få et handicap, og alle kan få et barn med handicap, der har brug for fællesskabets hjælp og støtte. Det vil vi blive ved med at gentage overfor vores folketingspolitikere – og vi vil blandt andet gøre det med jeres ord fra kampagnen socialpolitik.nu. 

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Socialpolitik