icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Mette-Nicolaisen-2.jpg
#socialpædagog

Mød et medlem

Mette Nicolaisen er familieplejer - og har fået en helt ny hobby.

Jeg hedder Mette Nicolaisen, og jeg er familieplejer. Det er jeg glad for, men når man har med sårbare børn at gøre, er der altid mange overvejelser: Gjorde jeg nu det rigtige? Skal jeg prøve noget andet?

Plejebørnene fylder meget i mine tanker, men det er også vigtigt at kunne holde fri, og det hjælper min nye hobby mig til: Jeg har simpelt hen fået omkring 80.000 bier.

Når jeg er ude ved bierne, glemmer jeg alt andet – og sådan har jeg aldrig haft det før, heller ikke når jeg fx løber eller dyrker yoga. Måske er det fordi, alt det med bier er helt nyt for mig. Jeg går på bi-kursus sammen med min voksne søn, og det er så sjovt. Vi har bl.a. lært, at man kun må kigge til bierne en gang om ugen – ellers kigger man dem ihjel.

Og måske er det lidt det samme med plejebørn: De skal have meget tid og energi, men man skal ikke tænke på dem hele tiden.