icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
#socialpædagog

I praktik på plejecenter

Jeg hedder Ninna Rabjerg Philipsen, jeg er pædagogstuderende – og er lige nu i praktik på Fuglsangsø Centret i Herning, hvor beboerne bl.a. er ældre med udviklingshæmning og demens

Som centrets første pædagogstuderende arbejder jeg tæt sammen med det sundhedsfaglige personale – og det er vildt spændende at være med til at sætte vores forskellige fagligheder i spil med et fælles mål om at sikre trivsel og et værdigt liv for de ældre.

For nylig var jeg med til at sikre et godt forløb for en ældre borger, som var faldet ud af sin kørestol og skulle hjælpes op igen med lift. Hun var meget forvirret og angst, men jeg formåede med min socialpædagogiske faglighed og viden fra et Marte Meo forløb, jeg er i gang med, at få en god relation til borgeren. Jeg skabte den tryghed, der var nødvendig, for at andre kolleger kunne hjælpe hende op.

Der er jo ikke så mange socialpædagoger på ældreområdet endnu, men det giver rigtig god mening at arbejde socialpædagogisk også med ældre mennesker.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Grunduddannelse, Studerende, Forbund og a-kasse