icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Helle-og-Tina.jpg
Helle Riisgaard og Tina Ehlert er begge socialpædagoger i Aktivitet og Udvikling i Viborg Kommune, der er et aktivitetstilbud til ældre i egen bolig
Det jeg ser

Tina går forrest med smittende gejst

Gode kollegaer betyder alverden. Socialpædagogen har bedt Helle Riisgaard reflektere over kollegaskab og socialpædagogisk faglighed. Her fortæller hun om sin kollega Tina Ehlert, som har en helt særlig smittende gejst i sit arbejde.

Helle Riisgaard om Tina Ehlert

'Tina er det tekniske hoved i velfærdsteknologi-teamet, og hun går altid forrest. Hun har en fantastisk evne til at inspirere borgerne med velfærdsteknologi. Nogle bliver helt vilde med det. Andre nøjes med at se på eller måske være med en gang.

Tina er tålmodig, rolig af sind og har en helt særlig måde at være nærværende på. Hun vækker en helt enorm tillid, fordi hun kommunikerer troværdigt, sætter sig i borgerens sted og arbejder med små delmål for at nå målet. Tina generaliserer aldrig, men ser, hvor borgeren er lige nu og er fintfølende omkring deres grænser.

Tina gik forrest, da mange borgere fik iPads i julegave. Tina oprettede et iPad-hold og udviklede sit eget undervisningsmateriale. Helt simpelt, så alle kunne forstå det.

Hun sikrer, at alle borgere har mulighed for at blive en del af den digitale verden, som de hører og læser om. Hendes gejst smitter af på borgerne – og også på kollegerne'.

Ser du noget særligt hos en kollega? Send en mail til: nyhedsrum@sl.dk

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Socialpædagogisk praksis