icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Det jeg ser.jpg
Sheila Albertsen om sin studiekammerat Christina Andersen
Det jeg ser

Christina er en kæmpe motivationsfaktor

Sheila Albertsen og Christina Andersen studerer begge på pædagoguddannelsen på Absalon i Slagelse - og her fortæller Sheila, hvorfor hun bliver smittet af det drive, hun oplever hos Christina

Christina er min medstuderende på pædagoguddannelsen på Absalon Slagelse. Hun har nedsat syn pga. sygdom tidligere i sit liv, og hun er virkelig en fighter, som insisterer på, at hendes udfordringer ikke skal stå i vejen for hende og ikke være noget, som hun ikke tør tale om. Det oplevede jeg, da vi var i minipraktik sammen, og en borger med Downs Syndrom spurgte: ’Hvorfor ser dine øjne sådan ud?’ Christina og borgeren kendte hinanden fra gade­billedet og havde snakket sammen før, så hun svarede bare med et smil: ’Det ved du jo godt, det er jo, fordi jeg har haft kræft.’

Som veninde bliver jeg smittet af hendes drive, og hun er en kæmpe motivationsfaktor for mig, for hendes medmennesker og ikke mindst for borgerne. Når hun i praktik går all in på aktiviteter, bevirker hendes mod, at borgerne tør mere. Fx da vi legede en leg, hvor man skulle kaste med ærteposer efter en pind. Her inspirerede Christina en blind beboer til også at være med.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Grunduddannelse, Studerende

Relaterede artikler