icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Freja studerende.jpg
#socialpædagog

Klar til mit drømmestudie

1. september tjekker Freja Schnuchel Træholt Jørgensen ind på sit drømmestudie - UCN Hjørring. Og hun er ikke i tvivl om, at hun skal gå den social- og specialpædagogiske vej

Jeg hedder Freja Schnuchel Træholt Jørgensen, jeg er 19 år gammel – og 1. september starter jeg som pædagogstuderende på UCN Hjørring. Jeg kommer direkte fra min HF, for jeg vil gerne i gang med det, jeg brænder for: at blive uddannet til at hjælpe børn og unge med psykiske eller fysiske udfordringer.

Jeg har selv oplevet at få hjælp som yngre. Både i folkeskolen, hvor jeg havde svært ved at koncentrere mig – og gennem et ophold på et julemærkehjem, som jeg husker som nogle af de bedste måneder i mit liv. De redskaber, jeg har fået til at arbejde med mig selv, er dem, jeg nu gerne vil bygge videre på i uddannelsen. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg skal gå den special- og socialpædagogiske vej. 

Jeg glæder mig vildt til at komme i gang – og jeg håber at opleve et studiemiljø præget af kampgejst og sammenhold. Men indrømmet – jeg har da også lidt sommerfugle i maven, fordi det hele er lidt ukendt, og fordi det jo er spændende, om jeg klikker med de mennesker, jeg nu skal læse sammen med.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Uddannelse, Grunduddannelse, Studerende

Relaterede artikler