icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Det jeg ser.png
Socialpædagog Tanja Grønbæk Nielsen om fællestillidsrepræsentant Maja Birk Davidsen
Det jeg ser

Maja er vores nærværende TR - på afstand

Selvom vi ikke har vores egen tillidsrepræsentant på STU Skivefjord, så har vi en fællestillidsrepræsentant - og Maja Birk Davidsen kan man altid ringe til, fortæller socialpædagog Tanja Grønbæk Nielsen

  • / Foto: Privat
  • 10-2020 /

Socialpædagog Tanja Grønbæk Nielsen har Maja Birk Davidsen som fællestillidsrepræsentant

På den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse STU Skivefjord er vi kun tre socialpædagoger, så vi har ikke vores egen tillidsrepræsentant. Men vi har Maja som fællestillidsrepræsentant. Selvom hun fysisk er langt væk, er hun meget nærværende, for jeg kan altid ringe. Og intet er for småt.

Mest tydeligt blev det under coronanedlukningen, hvor jeg og en kollega blev udlånt til en børnehave. Her var Maja et kæmpe øre, for selvom vi selvfølgelig gerne ville hjælpe, var det også ret hårdt. Især fordi vi følte os ’sendt væk hjemmefra’ og delvist udelukket fra fællesskabet på STU’en, hvor lærerne underviste hjemmefra. Maja kunne ikke ændre arbejdsvilkårene, men hun kunne rumme og anerkende os, og det gjorde os roligere ved den nye arbejdssituation.

Jeg tænker, at det er vigtigt, at en TR opbygger en god relation til medlemmerne, og det gør man på samme måde, som vi opbygger relationer til borgerne: ved at vise, at man er der for dem.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Socialpædagogisk praksis