icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Kongres2020.png
Kongres 2020

To år med resultater

Arbejdsskadeerstatninger, overenskomstaftaler, faglige konferencer - og medlemstilgang. Socialpædagogerne har siden sidste kongres i 2018 leveret resultater både for medlemmerne og på den socialpolitiske scene. Læs udpluk fra kongresberetningen 2020

Socialpædagogerne varetager medlemmernes interesser – både på det individuelle plan, på faggruppens vegne og på den samfundspolitiske dagsorden. Hvert andet år gøres der i hovedbestyrelsens politiske beretning status over kongresperioden. Her kan du læse om nogle af de resultater, Socialpædagogerne har opnået de seneste to år.

Læs udpluk fra kongresberetningen 2020 (pdf)

Kongres 2020

Socialpædagogerne holder virtuel kongres onsdag den 11. november

Find nyheder om kongressen her