icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Topbillede_til_artikel_podcast.png
Artiklen har en Podcast tilknyttet
Podcast

Metoder og tilgange: Narrativ praksis

Vi har en tendens til at blive de historier, vi fortæller om os selv – også de negative. Lyt til denne podcast om narrativ praksis, som er en metode, du kan bruge til at hjælpe mennesker med at skabe nye, konstruktive fortællinger om deres liv.

Sårbare børn, unge og voksne bærer ofte på stærke negative fortællinger om sig selv og deres plads i verden. Som socialpædagog kan du bruge narrativ praksis til at hjælpe med at ændre de fortællinger, skabe mening og vise, at man også bærer på kimen til det gode liv.

I denne podcast fortæller Allan Holmgren om filosofien bag narrativ praksis, og så kan du høre, hvordan socialpædagog Martin Høj bruger det i praksis på dag- og døgntilbuddet Bakkevej.

Sådan lytter du:

Medvirkende:

  • Allan Holmgren, magister i psykologi og stifter af DISPUK
  • Jakob Eiriksson, leder på Bakkevej
  • Martin Høj, socialpædagog på Bakkevej

Produceret og tilrettelagt af Mie Brandstrup, Genlyd Podcast

Musik: Peter Sejersbøl

Hvis du er nysgerrig efter mere viden, så giver Allan Holmgren fra DISPUK dig her 5 gode råd til at arbejde med narrativ praksis.

Overvejer du at tage en uddannelses indenfor det narrative? Socialpædagogerne har lavet et samarbejde med DISPUK, hvor du får 10% rabat på udvalgte kurser

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Boenheder, Kognitiv, Marginaliserede, Sindslidelser, Beskæftigelse

Relaterede artikler