icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Top10_2020_1128x600.jpg (1)
Mest læste

Hvad hittede i 2020?

Indefrosne feriepenge – og coronavirus. Det er to af de helt store topscorere på listen over, hvilke historier socialpædagogerne læste i 2020. Vi har samlet de 10 mest læste artikler fra året der gik – se, om du er gået glip af noget

Emnerne spænder vidt, når det handler om, hvad socialpædagoger kaster sig over, når de modtager Socialpædagogernes nyhedsbrev. Lige fra forråelse og magtanvendelse til guide om indefrosne feriepenge – og svar på spørgsmål  om coronavirus. Vi har talt klik og samlet de ti mest læste artikler i 2020.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Coronavirus, Magtanvendelse