icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
OK-video2021.jpg
Hvem gør hvad og hvornår, når der bliver forhandlet overenskomst? Få svar her.
OK24

Video: Forstå overenskomstforhandlingerne på to minutter

Hvad har overenskomstforhandlingerne med dig at gøre? Socialpædagogerne har lavet en video som i lyd, billeder og grafik forklarer, hvordan overenskomstforhandlingerne forløber

Socialpædagogerne og en række andre fagforbund er i fuld gang med overenskomstforhandlingerne, der i sidste ende gerne skulle munde ud i nye overenskomstaftaler for ansatte i kommunerne, regionerne og staten.

Det er et stort apparat, der går i gang, når 800.000 offentligt ansattes løn- og arbejdsvilkår skal forhandles på plads. Vi har lavet en kort video som forklarer, hvem der gør hvad og hvornår, når Socialpædagogerne forhandler overenskomster.

Filmen forklarer hele processen: Fra kredsene vælger krav på baggrund af medlemmernes input til parterne mødes om forhandlingsbordet og – forhåbentlig – finder frem til et forlig, som medlemmerne i sidste ende skal stemme om.

Videoen forklarer også, hvornår og hvordan du som medlem kommer ind i billedet og kan gøre din stemme gældende.

OK-FORHANDLINGER 2024

Hold dig opdateret om OK24 her

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: OK 2024, Overenskomst