icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Ukraine_SL_1128x600.png
Socialpædagogerne samler ind til Ukraine gennem Red Barnet.
Indsamling

Socialpædagogerne samler ind til børn i Ukraine

Især børn lider overlast, når der er krig. Derfor samler Socialpædagogerne ind til Ukraine sammen med Red Barnet.

Mere end en million mennesker anslås af FN allerede nu at være flygtet fra Ukraine, og mange flere forventes at følge efter dem efter Rusland invaderede landet. Det på virker især børn, når familier bliver fordrevet og adskilt - eller må leve i en krigszone.

Og netop tanken om, hvad der sker, når udsatte mennesker sættes i en utrolig vanskelig og potentiel farlig situation, fik Socialpædagogernes formand Benny Andersen til at reagere.

- Jeg er bange for, hvad der sker på socialområdet i Ukraine. Virkelig bange! Jeg kan ikke slippe tanken om, hvor de anbragte børn i Ukraine er – og hvem der tager sig af dem. Og hvor er de voksne med udviklingshæmninger? Og de psykisk syge? Jeg tænker på alle vores kolleger i Ukraine, og de har virkelig brug for al den støtte, de kan få i denne vanvittige situation, hvor de ikke bare skal håndtere egen frygt, men også skabe tryghed for de allermest udsatte i Ukraine, siger han.

Derfor har Socialpædagogerne startet en indsamling gennem Red Barnet.

Du kan bidrage her eller læse mere om, hvad pengene går til.

Støt vores indsamling hos Red Barnet på MobilePay på #894051

Hvordan kan jeg støtte?

Du kan støtte indsamlingen gennem Red Barnet ved at overføre til Mobile Pay #894051

Du kan dele indsamlingen på Facebook

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Forbundsnyheder