icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Podcast Benny billede.png
Artiklen har en Podcast tilknyttet
Formand for Socialpædagogerne, Benny Andersen taler med podcastjournalist Mads Christian Heede om trepartsaftalen og det historiske lønløft til socialpædagoger. I podcasten kan du høre, hvad det betyder for dig - og de kommende OK24-forhandlinger
Podcast

Kort fortalt: Historisk trepartsaftale

Med trepartsaftalen har Socialpædagogerne sikret 690 millioner kroner til offentligt ansatte socialpædagoger. Trepartsaftalen skal nu aftales endeligt færdig med arbejdsgiverne i OK24. Hør med, når formand for Socialpædagogerne Benny Andersen udlægger aftalens betydning for socialpædagoger

Lønforhøjelse venter langt størstedelen af landets socialpædagoger. Det står fast efter, at trepartsforhandlingerne nåede sin afslutning i denne uge, og vi sikrede en historisk aftale som sikrer det socialpædagogiske område 690 millioner kroner henover de næste to år.

I denne episode dykker vi ned i, hvad trepartsaftalen reelt betyder for dig som socialpædagog – og samtidig varmer vi så småt op til overenskomstforhandlingerne i 2024.

Få svar på alle dine spørgsmål om trepartsaftalen i Socialpædagogernes Q&A på vores hjemmeside www.sl.dk/trepart

Sådan lytter du til podcasten:

Medvirkende: Benny Andersen, formand for Socialpædagogerne
Tilrettelæggelse og produktion: Mads Christian Heede / Kontekst&Lyd