icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close

Bostedet Sommerfuglen søger vikarer

sommerfuglen-logo.jpg

Sted:

Faaborg-Midtfyn

Ansøgningsfrist:

5. juni 2017

Vi er et bosted i Årslev for 17 unge over 18 år, som er psykisk udviklingshæmmede, og som eventuelt har en psykiatrisk overbygning, der er diagnosticeret og under medicinsk behandling. Desuden modtages også unge der f.eks. pga. omsorgssvigt og/eller tilknytningsforstyrrelser, har nogle kognitive og emotionelle udfordringer, som kan sidestilles med at være hæmmet i sin udvikling.

Vi søger en eller flere vikarer som kan dække dag, aften og evt. weekendvagter.

Vi arbejder meget på at skabe et trygt arbejdsmiljø og bruger begreber som ”empati”, ”nærvær” og ”kærlighed” i vores daglige arbejde. Vi har eksisteret i 13 år og har ca. 30 ansatte, hvoraf de fleste er uddannede pædagoger eller lærere.

Gå gerne ind på vore hjemmeside: sommerfuglen-fyn.dk, og få et indtryk af hvem vi er.

Vi forventer af dig at du har helhjertet interesse for at arbejde med udviklingshæmmede, og at du kan forholde dig til værdier som 'respekt', 'kærlighed' og 'nærvær', og at de også er naturlige for dig i dit daglige pædagogiske arbejde. Samt at du er reflekterende i forhold til dig selv, og villig til at udvikle dig i et pædagogisk team (herunder modtage supervision)

Vi kan til gengæld tilbyde dig en rigtig god arbejdsplads med meget søde kolleger.

Hvis du er interesseret så skriv en ansøgning senest den 5. juni til mail@sommerfuglen.nu

Du er også velkommen til at ringe til afdelingsleder Niels Boje Jensen på tlf. 26 22 80 13.