icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close

Pædagoger med autismeerfaring til Specialfritidsinstitution ved Skolen i Peter Vedelsgade

Har du lyst til at arbejde med understøttende undervisning, bevægelse i undervisningen, åben skole og fritidsaktiviteter?

koebenhavn.gif

Sted:

København

Ansøgningsfrist:

5. juni 2017

På Specialfritidsinstitutionen ved Skolen i Peter Vedels Gade søger vi tre nye pædagoger fra 1. august 2017. To af stillingerne er faste og en er et årsvikariat. For alle stillingerne gælder det, at du har autismeerfaring, og du skal have lyst til at arbejde med børn i indskolingsalderen.

Specialfritidsinstitutionen er et integreret fritidstilbud på en specialskole for normalt- til moderat begavede børn med Autisme Spektrum Forstyrrelse. Skolen har p.t. 65 børn, hvoraf 61 går i fritidstilbuddet. Vi holder til huse først på Amager og deler lokaler med skolen.

Skolen er organiseret i teams, hvor pædagoger og lærere arbejder tæt sammen omkring børnenes undervisning og fritid. Hvert team, som består af en til to pædagoger og to til tre lærere, er tilknyttet en gruppe på 6-12 børn. En stor del af din arbejdsdag foregår i skoletiden, og vi lægger vægt på et godt og ligeværdigt samarbejde mellem de to faggrupper.

Du skal arbejde med understøttende undervisning, bevægelse i undervisningen, åben skole og fritidsaktiviteter. Derudover er man som pædagog forpligtet på Københavns Kommunes pejlemærker, som handler om børnefællesskaber, positiv voksenkontakt, sprog, forældresamarbejde, vidensoverlevering mellem forskellige tilbud og metodisk systematik i den pædagogiske praksis.

Om dig:

  • Du er uddannet pædagog med autismeerfaring
  • Du er psykisk robust og stabil
  • Du trives med meget struktureret arbejde
  • Du er god til at formulere dig skriftligt
  • Du er initiativrig og god til at følge dine opgaver til dørs.

Om os:

  • Vi står på mål for en høj faglighed
  • Vi lægger vægt på et tæt teamsamarbejde mellem lærere og pædagoger
  • Vi har tid til forberedelse
  • Vi praktiserer en høj grad af medindflydelse.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst. Stillingerne er på 37 timer pr. uge. Pædagogerne arbejder efter årsnorm og arbejdstiden er p.t. i skoleugerne i tidsrummet kl. 8-17 og i skoleferier i tidsrummet kl. 7-17.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at ringe til leder af fritidstilbuddet, Siri Helleren på 3366 1800.

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 5. juni 2017

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag og torsdag i uge 24

Ansøgning skal sendes igennem dette link