icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close

Hjem 1 søger 1 pædagog

geelsgaardskolen.gif

Sted:

Lyngby-Taarbæk

Ansøgningsfrist:

25. september 2017

Jobbet

Vi søger pædagoger som sammen med kollegerne i afdelingen vil give vores beboere et godt og indholds- rigt liv. Jobbet indebærer også både personlig pleje og sociale aktiviteter i og udenfor huset, samt samarbejde med forældre, kommune og skolens personale. Du ansættes på aflastningshjem 1.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet 6.00 – 23.00. Arbejdet sker efter en vagtplan med skiftende vagter, inkl. Fast arbejde hver anden weekend. Vagtplanen gælder for 4 uger. Vagtændringer kan forekomme ved akut sygdom osv. Som pædagog har du ansvar for at udarbejde pædagogiske mål for beboerne, og er ansvarlig for opfølgning af mål, samt beskrivelser, udarbejdelse af statusrapporter mm. Jobbet som pædagog indebærer også praktiske gøremål inkl. Let rengøring.

Hjem 1-2-3

Beboerne er alle tilknyttet Geelsgårdskolen, og de har alle et bevægelseshandicap, primært CP, kombineret med enten specifikke eller generelle indlæringsvanskeligheder. Vi har også beboere med muskelsvind, erhvervet hjerneskade, medfødt døvblindhed, ADHD, autisme og kommunikationsproblemer. Hjem 1 (Af- lastningshjem) som har plads til 6 beboere i døgnet. Beboerne er primært fra skolens Spor 1 og 2.

Vi søger en ny kollega som

  • Er ansvarsbevidst, selvstændig ogmødestabil
  • Er engageret, loyal, rummelig, fleksibel og i godthumør
  • Kan, eller vil lære, at bruge C-pap, give medicin og udføre andreplejeopgaver
  • Kan og vil bruge IT ihverdagen

Vi tilbyder

  • Et spændende og udfordrendemiljø
  • Mulighed for såvel faglig som personligudvikling
  • En arbejdsplads hvor medarbejdernes og afdelingens trivsel vægteshøjt
  • En arbejdsplads hvor du, med gode kolleger, kan få indflydelse på tilrettelæggelsen af det daglige arbejde

Hvem er vi

Geelsgårdskolen er en regional specialskole for elever i 0.-10. klasse og ungdomsafdeling. Vi har 3 bo- og aflastningsafdelinger. Skolen er placeret i Virum ved Lyngby. Vi optager elever mellem 5 og 25 år. I skoleåret 2017-18, er vi 127 elever og 270 medarbejdere. Flere oplysninger om os, finder du på www.geelsgaardskolen.dk. Vil du vide mere om stillingen og Geelsgårdskolen, kan du kontakte afdelingsleder for Hjem 1 og 3, Gro Hallingstad på tlf. 45114033 eller på mobil 51976266.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår sker jf. overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund for uddannede pædagoger på døgninstitutioner samt principperne for Ny Løn.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og CV via vores elektroniske rekrutteringssystem senest 18. september 2017. Jobsamtaler afholdes den 25. september 2017. Benyt dette link 


Geelsgårdskolen, Kongevejen 252, 2830 Virum