icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tilbage til listen

Tilsynsgående til nyt tilsyn på det kommunale ældreområde

Styrelsen for Patientsikkerhed i Randers, Kolding og København søger tilsynsgående til nyt tilsyn på det kommunale ældreområde

styrelsen-for-patientsikkerhed.gif

Ansøgningsfrist:

2. april 2018

Er du en dygtig og erfaren sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut, socialpædagog eller tilsvarende og med et indgående kendskab til ældreområdet i kommunerne? Så er du måske en af vores nye kollegaer i en af vores tre Tilsyns og Rådgivningskontorer beliggende i Randers, Kolding eller København.

Som led i satspuljeaftalen for 2018-2021 styrkes tilsynet med ældreområdet. Styrelsen for Patientsikkerhed har fået en ny opgave med at føre et risikobaseret tilsyn med den social- og plejefaglige indsats efter serviceloven på plejecentre, midlertidige pladser og hjemmeplejeenheder. Styrelsen opretter nu et antal nye stillinger til at varetage disse tilsyn.

Se det fulde opslag på vores hjemmeside www.stps.dk.

Ansøgningsfrist den 2. april 2018.