icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tilbage til listen

Fritidspædagoger/folkeskolelærere eller -studerende til autismeområdet

Til at varetage en ny midlertidig beboeropgave søger bostedets Paragraf 85 team 3 nye kolleger i stillinger på 15 timer i gennemsnit om ugen.

lyngby-taarbaek.gif

Sted:

Lyngby-Taarbæk

Ansøgningsfrist:

3. august 2018 kl. 12:00

På bostedet Chr.X’s Allé bor 50 unge og voksne mennesker med autisme fordelt i 8 huse. Den fælles tilgang er, at alle skal gives mulighed for at udfolde kompetencer og interesser og være medspillere og medskabere i eget liv i og udenfor bostedet.

Udover bodelsopgaven varetager vi også opgaver for voksne borgere med autisme, der har brug for hjemmebesøg og pædagogisk understøttelse af vores pædagogiske Paragraf 85 team. Teamet varetager pt. en ny opgave med støtte til en ung borger, der midlertidigt skal bo i bostedets aflastningslejlighed. Opgaven er en afklaringsopgave i kompetencer i forhold til botræning, uddannelse, fritid og social adfærd. Opgaveløsningen suppleres af kompetente medarbejdere fra bodelen. 

Vi leder efter tre pædagoger/folkeskolelærere eller –studerende på 15 timer, der kan arbejde i weekenderne og udgøre det team af medarbejdere, der adskiller weekend fra hverdag, ved at I arbejder med fritidsaktiviteterne sammen med borgeren bl.a. med udgangspunkt i vores kulturhus. 

Du må gerne være musik, eller it – spillenørd. Har du erfaring med træning og undervisning er det også en fordel, kunst ,musik, mv. Teamet ledes af bostedets forstander og koordineringen af arbejdet sker ved én af de ansatte i Paragraf 85 teamet.

Vi tilbyder:

  • En begivenhedsansættelse, der løber i det tidsrum, borgeren er på bostedet
  • Struktureret faglig sparring og supervision fra dine kolleger og faglige ledelse
  • Et kulturhus for beboerne med træningslokaler, sanserum og arrangementer

Vi forventer:

  • At du har en faglig uddannelse eller studerende pædagog gerne med autismekendskab
  • Selv godt kan lide at være medskaber og medspiller i arbejdslivet
  • Kan følge faglige strategier og samarbejde med andre kompetente kolleger

Arbejdet består af skiftende arbejdstider i weekenderne. Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst med SL og KL.

Vil du vide mere om os – så besøg vores hjemmeside www.bostedetchrx.dk.

Ansøgningsfrist: 3. august 2018 kl.: 12:00

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte Alice Walander på tlf.: 45976011.
Vi holder sommerferie i juli måned. Ansættelsessamtaler afvikles primo august.

Søg stillingen her


I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.