icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tilbage til listen

Pædagoger til Inuusuttut Inaat i Qaqortoq

Vi søger engagerede pædagoger der gerne vil arbejde i en Grønlands Selvstyre ejet døgninstitution. Til tiltrædelse så hurtigt så muligt eller efter aftale

Greenland_175x251.jpg

Sted:

Grønland

Ansøgningsfrist:

26. august 2019

Pædagoger søges til børneafdelingen, afdelingen er beliggende i en dejlig skøn villa ved byens elv. Afdelingen er normeret til 6 børn i alderen 0 til 14 år. Arbejdet på afdelingen består i at give børnene mulighed for at udvikle sig i et omsorgsfuldt miljø med klare rammer og tydelige voksne. Der lægges vægt på at arbejde med relationer og tilknytning.

Pædagoger søges til afdeling i stuen på Sanatorievej B 17 hvor der pt er 3 småbørn.
Arbejdet på afdelingen består i at give børnene mulighed for at udvikle sig i et omsorgsfuldt miljø med klare rammer og tydelige voksne. Der lægges vægt på at arbejde med relationer og tilknytning.

Pædagoger søges til spæd/børne afdelingen der befinder sig i hovedbygningen på Sanatorievej B 17 på 1. sal afdelingen er normeret til 4 børn i alderen 0 til 10 år. Arbejdet på afdelingen består i at give børnene mulighed for at udvikle sig i et omsorgsfuldt miljø med klare rammer og tydelige voksne. Der lægges vægt på at arbejde med relationer og tilknytning.

Vi tilbyder
  • Forskelligartede arbejdsopgaver.
  • En spændende arbejdsplads i konstant udvikling
  • Mulighed for deltagelse i kurser
  • Supervision
Vi forventer
  • At du er uddannet pædagog.
  • At du kan arbejde selvstændigt og samtidigt indgå i et gensidigt forpligtende samarbejde med kolleger og ledelse.
  • At du har lyst til at være med til at skabe trygge og udviklende rammer for børn/familier.
  • At du er indstillet på skiftende arbejdstider, weekendarbejde og koloniture.
For alle stillinger gælder det at ansøgere skal være uddannede pædagoger og en fordel med erfaring inden for døgnområdet.

Ønsker du at vide mere om stillingerne kan du kontakte, Forstander Sara Tessing, tlf. +299 642117 lok 1, email: sate.inaat@nanoq.gl

Løn og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig
Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter.


Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.