icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tilbage til listen

Geelsgårdskolen søger 2 pædagoger til Spor 3 og 4

Vi søger 2 nye socialpædagoguddannet kollegaer hurtigst muligt

Geelsgaarden_170px.jpg

Sted:

Lyngby-Taarbæk

Ansøgningsfrist:

22. september 2019

Vi søger nye kolleger som

  • er psykisk robuste pga. de vanskeligheder eleverne har
  • er rolige, myndige og tydelige i egen udstråling
  • kan bevare overblikket i et til tider hektisk arbejdsmiljø
  • professionelt kan håndtere elevernes pludselige følelsesmæssige/impulsive udbrud
  • kan arbejde struktureret og skabe den struktur, den enkelte elev har brug for
  • kan arbejde med kommunikative redskaber som PCS-symboler, piktogrammer, Tegn til Tale, talemaskiner etc. eller har lyst til at opbygge en sådan viden
  • kan indgå i/tage ansvar for samarbejde omkring udviklingen af pædagogiske metoder i relation til elevernes problemstillinger
  • har erfaring med IT
  • har evne og vilje til at sikre den nødvendige, lovpligtige og optimale skriftlighed omkring eleven

Jobbet
Vi arbejder sammen i teams: lærere, pædagoger og pædagogiske medhjælpere. Vi har tilknyttet fysio- og ergoterapeut, talepædagog og psykolog. Du vil blive tilknyttet en elevgruppe, hvor du i mange sammenhænge vil være alene med en elev. Vi arbejder med at inkludere den enkelte elev i det sociale og faglige fællesskab, når det er muligt. De aktiviteter, du skal indgå i med eleven, tilrettelægges i dit elevteam, der består af en lærer, en pædagog og en pædagogmedhjælper. Læreren og pædagogen har ansvaret for planlægning af undervisning, udarbejdelse af funktionsevnebeskrivelse, elevplaner, m.v. Vi bruger bl.a. videoanalyse til udvikling og evaluering af undervisningen/aktiviteterne. I jobbet indgår plejeopgaver og personlig hjælp.

Spor 3

Eleverne er elever med medfødt døvblindhed og multiple funktionsnedsættelser i kombination med sansemæssige- og/eller sensoriske problematikker herunder syns- og/eller hørenedsættelse. Eleverne kan have særlige og sjældne syndromer, så som Charge, All-strøm, Cornelia de lange m.fl.

Spor 4

Eleverne her er primært udfordret af autisme spektrum forstyrrelser, ADHD, bevæge-handicap, CP, sanse-handicap eller andre blandingsdiagnoser. Spor 4 har en 1:1 normering, hvilket gør det muligt at tage de nødvendige individuelle hensyn, eleven har brug for. Eleverne har som udgangspunkt et lokale/klasseværelse hver, som indrettes til at imødekomme den enkeltes behov.

Vi tilbyder
En spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du skal samarbejde og sparre med engagerede og positive kollegaer.

Ansættelse
Stillingen er på 37 timer pr. uge, mandag til fredag, i tidsrummet kl. 8-17. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund. Aflønning sker desuden iht. overenskomsten samt principper for ny løn.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne eller afdelingen, kan du kontakte afdelingsleder Jesper Storm Sørensen på tlf. 28 18 25 10 og du kan læse mere om Geelsgårdskolen på www.geelsgaardskolen.dk.

Ansøgning m.m.
Ansøgning sendes skriftligt via vores elektroniske rekrutteringsdatabase inden 22. september 2019.

Send ansøgning

Geelsgårdskolen
Kongevejen 252
2830 Virum

www.geelsgaardskolen.dk