icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tilbage til listen

Aflastningen mangler pædagog/-medhjælper på Hjem 1

Hjem 1 søger pædagog og pædagogmedhjælper, der sammen med os vil give vores beboere et godt og indholdsrigt liv.

Geelsgaarden_170px.jpg

Sted:

Lyngby-Taarbæk

Ansøgningsfrist:

25. november 2019

Jobbet indebærer både personlig pleje, sociale aktiviteter og samarbejde med forældre, kommune og skolens personale.  Vores arbejdstid er primært fra 6.30 til 23.00 ifølge en fire ugers vagtplan. Du kommer til at arbejde hver anden weekend og på nogle helligdage.

Pædagogerne har primært den tætte kontakt til forældre og relevante fagpersoner, hvor man laver aftaler vedr. udgangspunktet, når eleverne skal til overnatning i aflastningen. Pædagogmedhjælperne bakker op omkring det praktiske for den enkelte elev. Det er primært pædagogmedhjælperne, der udfører de praktiske gøremål, hvori bl.a. let rengøring indgår, men vi hjælpes ad. Du bliver en del af et spændende og udfordrende miljø med store muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Vi ønsker nye kolleger som

  • brænder for arbejdet med børn og unge med forskellige handicap
  • er ansvarsbevidste, omhyggelige, selvstændige og mødestabile     
  • kan, eller vil lære, at bruge C-pap, give sondemad, evt. give medicin og udføre andre plejeopgaver 

Hvem er Geelsgårdskolen og Hjem 1
Geelsgårdskolen er en regional specialskole for elever i 0.-10. klasse og ungdomsafdeling. Vi har to bo- og en aflastningsafdeling og vi optager børn og unge mellem 5 og 25 år. Hjem 1 er aflastningsafdeling med fem pladser. Alle beboere har specifikke eller generelle indlæringsvanskeligheder. Vi har også børn og unge med CP, sjældne handicaps, muskelsvind, erhvervet hjerneskade, medfødt døvblindhed, ADHD, autisme og kommunikationsproblemer. Læs mere om os på www.geelsgaardskolen.dk eller kontakt afdelingsleder for Hjem 1, Gro Hallingstad på tlf. 45114033, hvis du vil vide mere om stillingerne.

Ansættelsesvilkår 
Alle stillinger er til fast ansættelse på gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår sker jf. overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund for uddannede pædagoger på døgninstitutioner eller regional overenskomst for omsorgs- og pædagogmedhjælpere med SL/FOA m.m. samt principperne for Ny Løn. 

Ansøgning 
Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning med CV via vores elektroniske rekrutteringssystem inden d. 25.11.2019 kl.12.00.

Ansættelsessamtalerne bliver afholdt onsdag 04.12.2019.

Send ansøgning

Geelsgårdskolen
Kongevejen 252 
2830 Virum