icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tilbage til listen

Socialpædagog søges til Opholdsstedet Lille Valbygård

Lille Valbygård er et opholdssted med 10 børn i alderen fra 8-18 år. Målgruppen er primært normalt begavede børn med begyndende alvorlige relationsforstyrrelser og eventuelle forstyrrelser af personligheden

LV175.gif

Sted:

Slagelse

Ansøgningsfrist:

20. november 2019

Børnenes opvækst har ofte været præget af skiftende og tidvis negative relationserfaringer, der har påvirket dele af dets følelsesliv, personlighed og intellektuelle funktionsniveau. Børnenes kontakt med andre mennesker kan være forbundet med stærke blandede følelser og stor utryghed. De kan typisk have diagnoser som: Reaktiv tilknytningsforstyrrelse, ADHD, sproglige vanskeligheder, adfærdsforstyrrelser og emotionelle forstyrrelser, herunder PTSD.

På Lille Valbygård har vi et menneskesyn hvor vi arbejder på at forstå barnets oplevelser af sig selv og andre. Målet er at styrke barnets muligheder og evner til at udvikle sig, og lære af sine erfaringer. Lille Valbygård arbejder ud fra en psykodynamisk forståelse af, hvordan mennesker udvikler sig. At der sker forandrings- og udviklingsprocesser i barnet som resultat af barnets samspil med troværdige og omsorgsfulde voksne. Der arbejdes gennemgående miljøterapeutisk.

Vi søger ansvarlig og engageret medarbejder med interesse i at reflektere over hvordan børnene med deres fysiske fremtræden, udstråling, adfærd, og leg kommunikerer deres indre tilstande til os. Vi lægger vægt på at skabe et miljø for de unge, der er baseret på troværdighed, fælles aktiviteter og individuelle hensyn. Vi har obligatorisk fortløbende supervision og uddannelse. Der kan forventes skiftende arbejdstider, inklusive døgn og weekend arbejde. Kørekort B er en nødvendighed.

Arbejdstid:                          37 timer

Tiltrædelse:                         1. Januar 2020, - eller efter aftale.

Sidste ansøgningsfrist:    Onsdag d. 20. November 2019.

Løn:                                     Efter aftale, - med afsæt i SL’s løntabel.

Kun ansøgere der kommer i betragtning til stillingen vil få svar. Der forventes ansættelsessamtaler d. 26. November 2019.

Nærmere oplysninger kan fås på www.lillevalbygaard.dk eller ved henvendelse til leder Jesper Pedersen, tlf. 2215 9219 mandag, tirsdag, onsdag kl. 11.00 - 14.30 .

Ansøgning sendes til: mail@lillevalbygaard.dk eller Lille Valbygård, Valby Engvej 3, 4200 Slagelse.