icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tilbage til listen

Geelsgårdskolen søger 1 pædagog til Spor 4

Vi arbejder sammen i teams: lærere, pædagoger og pædagogiske medhjælpere. Vi har tilknyttet fysio- og ergoterapeut, talepædagog og psykolog. Du vil blive tilknyttet en elevgruppe, hvor du i mange sammenhænge vil være alene med en elev

Geelsgaarden_170px.jpg

Sted:

Lyngby-Taarbæk

Ansøgningsfrist:

21. august 2020 kl. 12:00

Vi arbejder med at inkludere den enkelte elev i det sociale og faglige fællesskab, når det er muligt. De aktiviteter, du skal indgå i med eleven, tilrettelægges i dit elevteam, der består af en lærer, en pædagog og en pædagogmedhjælper. Læreren og pædagogen har ansvaret for planlægning af undervisning, udarbejdelse af funktionsevnebeskrivelse, elevplaner, m.v. Vi bruger bl.a. videoanalyse til udvikling og evaluering af undervisningen/aktiviteterne. I jobbet indgår plejeopgaver og personlig hjælp.

Vi søger nye kolleger som

  • er psykisk robuste pga. de vanskeligheder eleverne har
  • er rolige, myndige og tydelige i egen udstråling
  • kan bevare overblikket i et til tider hektisk arbejdsmiljø
  • kan håndtere elevernes pludselige følelsesmæssige/impulsive udbrud professionelt
  • kan arbejde struktureret og skabe den struktur, den enkelte elev har brug for
  • kan arbejde med kommunikative redskaber som PCS-symboler, piktogrammer, Tegn til Tale, talemaskiner, etc., eller lyst til at opbygge en sådan viden
  • kan indgå i/tage ansvar for samarbejde omkring udviklingen af pædagogiske metoder i relation til elevernes problemstillinger
  • kan, vil og har erfaring med IT
  • har evne og vilje til at sikre den nødvendige, lovpligtige og optimale skriftlighed omkring eleven

Vi tilbyder
En spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du skal samarbejde og sparre med engagerede og positive kollegaer.

Eleverne på Spor 4 er primært udfordret af autisme spektrum forstyrrelser, ADHD, bevæge-handicap, CP, sanse-handicap eller andre blandingsdiagnoser. Spor 4 har en 1:1 normering, hvilket gør det muligt at tage de nødvendige individuelle hensyn, eleven har brug for. Eleverne har som udgangspunkt et lokale/klasseværelse hver, som indrettes til at imødekomme den enkeltes behov.

Geelsgårdskolen er en regional specialskole, vi optager elever mellem 6 og 25 år. Skolen er organiseret som et helhedstilbud, hvor undervisning, socialpædagogik og fysio- og ergoterapi tilrettelægges i et tværfagligt samarbejde. Læs venligst mere på www.geelsgaardskolen.dk.

Ansættelse
Vi søger en socialpædagoguddannet kollega hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer pr. uge, mandag til fredag, i tidsrummet kl. 8-17. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund. Aflønning sker desuden iht. overenskomsten samt principper for ny løn. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller afdelingen, kan du kontakte afdelingsleder Jesper Storm Sørensen på tlf. 2818 2510.

Ansøgningsfrist: 21. august 2020 kl. 12.00

Send ansøgning