icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tilbage til listen

Et spændende og udfordrende job til den ambitiøse og erfarne leder

Har du lysten og kompetencerne til at lede 80 personaler og over 200 brugere og borgere, så er det nu du skal gribe chancen. Helsingør Kommune v. Center for Særlig Social Indsats (SSI) søger en skarp og erfaren leder, der skal drive et stort tilbud i kommunen. Vi søger en leder af CABAS, der kan bidrage til udvikling og driftssikkerhed på en spændende og anderledes arbejdsplads.

Helsingor-Kommune_170.jpg

Sted:

Helsingør

Ansøgningsfrist:

24. maj 2021

Om stillingen:

På CABAS skaber vi rammerne omkring en meningsfuld og udviklende hverdag for voksne med fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser. Desuden tilbyder vi afklaringsforløb og Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse. Vores udgangspunkt er, at alle mennesker kommer med betydningsfulde kompetencer, og at vi sammen skaber et værdifuldt og udviklende fællesskab. Det er vores mål, at vores medarbejdere, elever, brugere og borgere oplever en høj livskvalitet, og at de udvikler sig til at klare sig bedre på egen hånd, hvor det er muligt. Alle skal opleve, at der er sammenhæng mellem aktiviteterne på CABAS og i det private liv.

CABAS er et stort tilbud, og vi har meget at byde på. Vi er fordelt på flere matrikler, hvor vi driver klassiske værksteder samt aktivitets– og samværstilbud. Derudover driver vi cafeer og har kantinedriften på to af Helsingør Kommunes skoler.

Som leder af CABAS er du leder for alle personaler og ansvarlig for den samlede drift. Du kommer til at stå i spidsen for mange forskellige fagligheder og har direkte ledelse ift. din ledergruppe, administrationen og en stabs – og kommunikationskonsulent. Derudover indgår du i ledergruppen for Center for Særlig Social Indsats, hvor du samarbejder med dine lederkollegaer, under Centerchef Pernille Madsen.

Vores forventninger:

  • Du har en relevant lederuddannelse
  • Du har solid erfaring med ledelse, herunder ledelse af ledere
  • Du er fortrolig med økonomistyring –og drift (gerne fra en kommunal kontekst)
  • Du har lyst - og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • Du kan eksekvere og omsætte strategi til handling
  • Du kan motivere, inddrage og uddelegere.

CABAS ønsker en ekstrovert leder, der tydeligt kan kommunikere krav og forventninger, og som brænder igennem i store forsamlinger. Du kan oversætte Helsingør Kommunes strategi til CABAS og dermed kontinuerligt sætte en klar retning, og skabe den røde tråd for hele CABAS.
CABAS har på flere områder været igennem en svær tid, og organisationen er et udviklingsområde du kommer til at arbejde med. Derfor er det afgørende, at du har gode evner til at lytte og leve dig ind i personalets og borgernes hverdag. Du formår at være en nærværende og synlig leder og forstår at kombinere klare visioner og store ambitioner med en uhøjtidelig omgangsform og meget gerne god humor.
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Centerchef, Pernille Madsen på tlf. 25 31 21 98. Du kan læse mere om CABAS og om Center for Særlig Social på www.helsingør.dk og www.CABAS.dk.

Løn er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er mandag den 24. maj 2021. Vi holder samtaler fredag den 28. maj. Vi forventer, at ansættelse sker senest pr. 1. juli 2021. Hvis du bliver indkaldt til samtale, bliver du forelagt en case forinden samtalen. Vi kan have behov for en samtale nr. 2. samt en profilanalyse af dig.

SØG STILLINGEN HER

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.