icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tilbage til listen

Geelsgårdskolen søger pædagoger til skole og bo-afdeling

Geelsgaarden_170px.jpg

Sted:

Lyngby-Taarbæk

Ansøgningsfrist:

22. juni 2021

Jobbet

Geelsgårdskolens skole, bo-afdeling og aflastning søger pædagoger, der brænder for specialområdet omkring skolebørn med meget forskellige handicap. På bo-afdelingen søger vi en pædagog til et barselsvikariat. Der er sociale aktiviteter i og udenfor huset og et godt samarbejde med forældre og skolens øvrige personale. Vi arbejder dagligt med at børnene får et godt og indholdsrigt ophold ved siden af deres skolegang på Geelsgårdskolen.

I selve afdelingen bliver du en del af et spændende og fagligt udfordrende miljø, med store muligheder for både faglig og personlig udvikling. Kendskab til neuropædagogik og Low Arousal er ikke et krav, men en fordel.

Vi leder efter en ny kollega, som:

  • brænder for arbejdet med børn og unge med forskellige handicap
  • er ansvarsbevidst, omhyggelig, selvstændig og mødestabil
  • kan, eller vil lære at, bruge C-pap, give sondemad, give medicin og udføre sundhedsfaglige plejeopgaver
  • kort og godt er nysgerrig, villig til at lære nyt og til at blive udfordret fagligt!

Arbejdstiderne ligger i skolen kl. 08.00-17.00 og på døgn mellem kl. 6.30 og 23.00 og følger en fire ugers vagtplan. Man arbejder hver anden weekend og på helligdage.

Geelsgårdskolen

Geelsgårdskolen er en regional specialskole for elever i 0.-10. klasse og ungdomsafdeling. Skolen er delt op i fire spor, og vi har to bo- afdelinger med ti pladser og en aflastningsafdeling med fem pladser. Vi optager børn/unge mellem 5 og 17 år. De har specifikke eller generelle indlæringsvanskeligheder. Der er børn med muskelsvind, erhvervet hjerneskade, medfødt døvblindhed, ADHD, autisme og kommunikationsproblemer og der er stor forskel fra barn til barn.

Ansættelsesvilkår

Vi søger tre pædagoger til fast ansættelse 37 timer/ugen pr. 1.8.21 eller snarest muligt samt et barselsvikariat på 37 timer/ugen pr. 18.21-31.7.22. Løn- og ansættelsesvilkår sker jf. overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund for uddannede pædagoger på døgninstitutioner for Ny Løn.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV elektronisk senest tirsdag den 22. juni 2021. Ansættelsessamtalerne bliver afholdt løbende.

SEND DIN ANSØGNING

Vil du vide mere om stillingen? Kontakt afdelingsleder for Døgn, Gro Hallingstad på tlf. 5197 6266, teamleder Helen Schousboe for bo-afdelingen på tlf. 30628385 eller teamleder Vibeke Hornshøj for aflastning på tlf. 21278544. For skoledelen kontaktes Helena Falkentoft på tlf. 40315142.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!