icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tilbage til listen

En særlig pædagogmedhjælper søges til en ganske særlig skole

Vil du være med til at skabe nære relationer og kreativ undervisning? Kan du se muligheder, og vil du deltage i arbejdet med at finde løsninger for den enkelte elev og fordybe dig i dit arbejde? Så kan jobbet som pædagogmedhjælper på Geelsgårdskolen være noget for dig. I forbindelse med at en af vores medhjælpere skal ud at rejse søger vi en ny kollega.

Geelsgaarden_170px.jpg

Sted:

Lyngby-Taarbæk

Ansøgningsfrist:

15. december 2021

Som pædagogmedhjælper på Spor 4 vil du blive tilknyttet en afdeling med 8 elever og 13 medarbejdere. Du deltager i arbejdet omkring fire eller flere elever i tæt samarbejde med de andre faggrupper. I det daglige arbejde kommer du ofte til at være alene med en elev. Det er en spændende, hektisk og tværfaglig arbejdsplads, som kræver, at du er robust og omstillingsparat.

Elevens team består primært af en lærer, en pædagog, terapeuter og pædagogmedhjælpere. Det er læreren, pædagogen og terapeuterne, som er ansvarlige for at tilrettelægge den undervisning og de aktiviteter, som også udføres af pædagogmedhjælpere. De pædagogmedhjælpere indgår i fællesforberedelse med elevteamet og andre reflekterende sammenhænge, hvor arbejdet omkring eleven planlægges og evalueres.

I jobbet indgår plejeopgaver, personlig hjælp, lettere rengøring og praktiske opgaver.

Vi søger en ny kollega som

  • er psykisk robust, pga. de vanskeligheder eleverne har
  • er rolig, myndig og tydelig i egen udstråling
  • kan bevare overblikket i et til tider hektisk arbejdsmiljø
  • kan professionelt håndtere elevernes pludselige følelsesmæssige/impulsive udbrud
  • kan arbejde struktureret og skabe den struktur, den enkelte elev har brug for
  • kan arbejde med kommunikative redskaber som PCS-symboler, piktogrammer Tegn til Tale, tegnsprog, talemaskiner, etc., eller har lyst til at opbygge en sådan viden
  • kan indgå i/tage ansvar for samarbejde omkring udviklingen af pædagogiske metoder i relation til elevernes problemstillinger
  • kan, vil og har erfaring med IT

Skolen

Geelsgårdskolen er en regional specialskole, vi optager elever mellem 6 og 25 år. Der er ca. 120 elever og 280 medarbejdere. Vores hjemmeside finder du på: www.geelsgaardskolen.dk.

Eleverne

Eleverne på Spor 4 har brug for et individuelt tilrettelagt og struktureret helhedstilbud. De har autisme spektrum forstyrrelser (ASF), ADHD eller lignende problematikker i kombination med andre psykiske, fysiske, kognitive funktionsnedsættelser samt eventuelle sanseproblematikker.

Ansættelse

Stillingen er en fast fuldtidsstilling, mandag til fredag, i tidsrummet kl. 8-17. Vi har brug for dig hurtigst muligt. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund/3 F/FOA. Aflønning sker desuden iht. overenskomsten samt principper for Ny Løn.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne eller afdelingen, kan du kontakte afdelingsleder Jesper Storm Sørensen på mobil tlf. 28 18 25 10.

Ansøgning m.m.

Ansøgning sker ved at uploade din ansøgning med bilag inden 15. december 2021 til vores elektroniske ansøgningssystem. Samtaler forventes afholdt d. 20. december.

SØG JOBBET HER