icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tilbage til listen

Erfaren børnefaglig medarbejder søges

Har du lyst til at skabe gode og trygge rammer for børn, der har ophold på vores krisecentre, og som sammen med deres mor er på vej mod en tilværelse uden vold? Så er jobbet som børnekontaktperson på Dansk Kvindesamfunds Krisecentre noget for dig!

DKK logo.png

Sted:

Frederiksberg

Ansøgningsfrist:

10. oktober 2022 kl. 12:00

Vi søger en erfaren børnefaglig medarbejder til et nyoprettet team, der skal brænde for at støtte børn (0-18 år), der har levet med vold i hverdagen, til et liv uden vold. Teamet er på 3 børnefaglige medarbejdere, og vi har en ledig stilling til besættelse snarest muligt.

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre er i gang med en større forandringsproces, hvor vi har fornyet fokus på bl.a. vores kvalitetsstandarder, og hvor vi arbejder målrettet med udvikling og implementering af nye evidensbaserede voldsfaglige metoder. Vi er samtidigt i en proces omkring nytænkning af rolle- og ansvarsfordeling i medarbejderstaben, med børnenes og kvindernes behov i centrum. Derfor leder vi efter en børnefaglig medarbejder, der synes, at det at deltage i en forandringsproces med fokus på kvalitet, evidens og understøttelse af voldsramte børn og kvinders behov er lige så fagligt spændende og meningsgivende, som vi selv gør.

Der er tale om en relativ nyoprettet funktion, så du skal være indstillet på at medvirke aktivt til at opbygge krisecentrenes børnetilbud, hvor der vil blive lagt vægt på tilbud tilpasset børnenes alder og individuelle behov inden for tre hovedkategorier: individuelle forløb, gruppeforløb samt sociale aktiviteter (vi har blandt med stor succes etableret at have ”åben dør” dagligt, hvor børn (evt. med deres mor)  og børnekontaktpersoner har samvær og aktiviteter i en mere uformel men relationel givende ramme.

Som børnekontaktperson skal du søge en tillidsfuld relation til børnene, så du kan yde den bedste støtte og omsorg til de børn, der bor på krisecentrene sammen med deres mor. Vi forventer derfor, at du har erfaring med at skabe kontakt til børn og voksne på en respektfuld og tryghedsskabende måde. Det er vigtigt for os, at børnene oplever sig set og føler sig lige så vigtige som deres mødre. Vi forventer ligeledes, at du har fokus på barnets trivsel og udvikling. Det fokus er centralt i både de mere formelle forløb men også i den mere uformelle kontakt med barnet.

Som børnekontaktperson skal du arbejde systematisk og helhedsorienteret med observationer og beskrivelser af barnet. Du vil have ansvaret for, at barnets perspektiv og stemme belyses i erklæringer til myndigheder. Erklæringerne udarbejdes i samarbejde med mors kontaktperson, som du i det hele taget kommer til at arbejde tæt sammen med for at imødekomme familiens behov.

Hvis du allerede har voldsfaglighed er det at foretrække, men det er i hvert fald vigtigt, at du har stor interesse i at udvikle viden og kompetencer i relation hertil.

Du skal arbejde i fleksible teams omkring det enkelte barn og barnets mor. Du skal derfor være optaget af det gode tværgående samarbejde med dine kolleger og trives med at løfte i fællesskab.

Det er en fordel:

  • hvis du har erfaring med at arbejde med sårbare og udsatte børn, gerne herunder børn der har oplevet vold i familien
  • hvis du har erfaring med at være bisidder for børn, så barnet føler sig mødt i sin tilgang til tingene, herunder at balancere i det tværsektorielle samarbejde, så du bliver barnets repræsentant på en hensigtsmæssig måde.
  • hvis du har en kreativ og smidig tilgang til at håndtere svære emner.
  • hvis du kender til, og har erfaring med, metoden Response Based Practice, som er vores udgangspunkt i det voldsfaglige arbejde.
  • at din uddannelsesmæssige baggrund er socialpædagog, pædagog, lærer eller lignende.

Vi tilbyder et spændende job med udfordrende og varierede arbejdsopgaver, som vil give dig mulighed for personlig og faglig udvikling. Derudover tilbyder vi et dedikeret og stærkt fagmiljø, hvor vi sammen arbejder målrettet for at stoppe vold mod kvinder i Danmark.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Arbejdstid

37 timer pr. uge

Aften- og weekendarbejde vil forekomme. Du må forvente at have weekendarbejde i gennemsnit hver 5. weekend.

Løn og ansættelse

Løn og ansættelse efter aftale.

Ansættelsen vil ske snarest muligt.

Arbejdssted er Dansk Kvindesamfunds Krisecentre, H.C. Andersens Boulevard 10, 1553 København V.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger og relevante spørgsmål er du velkommen til at kontakte krisecenterleder Susanne Larsen på sl@danskkvindesamfund.dk eller i hverdage ml. kl. 10-14 på telefon 61271946.

Ansøgning

Ansøgningsfrist d. 10.10. 2022 kl. 12.00.

Vi afholder samtaler i uge 42/43 2022.

Du sender din ansøgning og CV mærket ”børnekontaktperson” til ansoegning@danskkvindesamfund.dk

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og diversitet er vigtigt for os, så alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Om Dansk Kvindesamfunds Krisecenter

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre betragter vold mod kvinder som et ligestillingsproblem. Vi møder kvinder, der har været udsat for vold af mænd eller familie, med værdighed, respekt og ligeværd såvel som tværkulturel forståelse. Vi har en klar forventning om, at alle ansatte og frivillige lever op til disse værdier.

Du kan læse mere på vores hjemmeside www.krisecentrene.dk og følge os på Facebook.