icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Tilbage til listen

Vågen nattevagt til Himmelev - Et behandlingstilbud for børn og unge med autisme, i Hvalsø

På Himmelev Behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab bestående af flere forskellige faggrupper, som i fællesskab udvikler vores kompetencer. Vores egen grunduddannelse, efteruddannelse, supervision, feedback og sparring er en del af vores hverdag.

Odense-kommune-logo-vektor (1).jpg

Sted:

Odense

Ansøgningsfrist:

11. juni 2023

Vil du være en del af det?

Himmelev behandlingstilbud søger vågen nattevagt til bo-afdeling for børn og unge med autisme.

Vi søger tre medarbejder på fuldtid samt timelønnede vikarer, der vil være med til at give børn og unge en tryg nat og en god morgen.

Børnene/de unge på Himmelev er typisk mellem 5 og 18 år. De er meget forskellige, men har alle autisme. Nogle er mentalt retarderede og har brug for hjælp til f.eks. personlig hygiejne, mens andre primært skal støttes i sociale situationer. De har alle brug for omsorg, støtte og struktur fra tydelige voksne, der kan betrygge dem, hvis de bliver grebet af angst eller frustration. Om natten er du den trygge voksen, som møder børnene, hvis de står op. Udover at være der for børnene, har du også praktiske opgaver om natten, såsom tøjvask, oprydning og bage boller til om morgenen.

Som nattevagt arbejder du både alene, men også som en del af et natteteam, hvor I er tre på arbejde, fordelt på tre boliger. Det betyder, at du både skal være parat til at træffe beslutninger alene, men også til at følge de fælles beslutninger, der er foretaget mellem nattevagter og ledelse og i det enkelte barns behandlingsplan, samt ift. de daglige strukturer på afdelingerne. Du kan ved behov, tilkalde assistance fra nattevagtskollega.

Arbejdstider. Som nattevagt indgår du i en ordning, hvor du har 4 nattevagter, efterfulgt af 4 fridage, løbende over hele året. Arbejdstider: Kl. 22.50-8.30 på hverdage og 22.50 til 8.00 på børnenes skolefridage.

I tidsrummet fra kl. 6.30 til 8.30 på hverdage, samarbejder du med dagvagterne om at hjælpe og støtte børnene til, at komme op og blive klar til skole.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Himmelev behandlingstilbud her.

Ring til en af os:

- Diann Huniche, afdelingsleder, 25 16 49 55

- Mette Rønne, afdelingsleder, 40 48 45 08

Ansøgningsfristen er d. 11 juni 2023. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Søg stillingen