icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Katrine Stensager Herløw (1).png
Katrine Stensager Herløw
#socialpædagog

Jeg er en af de heldige

Som studerende, der snart for alvor skal ud på det socialpædagogiske arbejdsmarked, vil Katrine Stensager Herløw tage sin nytænkning med på job. Det kan nemlig inspirere.

Jeg hedder Katrine Stensager Herløw, er 31 år og studerer på pædagoguddannelsen. Jeg er en af de heldige, der har været i praktik både indenfor almen- og socialområdet, så jeg har fået hele paletten og fundet ud af, at jeg gerne vil beskæftige mig med psykisk sårbare.

På mit arbejde i socialpsykiatrien er der nogle garvede socialpædagoger, der har været uddannet lige så længe, som jeg har levet. En dag opsatte jeg en ’venne-dobbeltdate’ mellem to borgere, der havde samme interesser, men var isolerede hver for sig. Nogle af mine kolleger skulle lige sluge den nytænkning. Men da de så udfaldet, fortalte flere af dem, at de godt kunne tænke sig selv at prøve det efterfølgende.

Jeg oplever, at mine kolleger gerne vil udvikle sig, og bliver inspireret af nye kræfter.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Uddannelse, Socialpædagogisk praksis