icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close

Inspiration

Nye idéer, nye vinkler. Jette Hedensted fra Gulkrog Aktivitetscenter i Vejle fremhæver inspirationen som omdrejningspunktet i sit faglige netværk.

Nye idéer, nye vinkler. Jette Hedensted fra Gulkrog Aktivitetscenter i Vejle fremhæver inspirationen som omdrejningspunktet  i sit faglige netværk.

– Vi kan inspirere hinanden som personale. Hvordan bevarer vi gejsten i en travl hverdag? Hvordan klarer vi en besparelse? Hvordan bevarer vi glæden i en hverdag, der let kan drukne i praktiske opgaver?

Dertil kommer så det helt praktiske, brugerrelaterede.

Det årlige landsmøde er netværkets hovedaktivitet. Her skabes og næres kontakter, der bliver flittigt brugt i hverdagen.

– Det er nemmere lige at ringe op, når man kender hinanden. Så vi bruger netværket, når vi skal finde en foredragsholder, hvis en bruger skal i praktik et andet sted, eller hvis vi lige vil høre, hvordan andre får et brugerråd til at fungere optimalt, forklarer Jette Hedensted. Hendes egen arbejdsplads har også i flere omgange arrangeret fælles ferieture med andre institutioner fra netværket.