icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close

Socialpædagogernes Podcast

Socialpædagoger arbejder med udsatte børn og unge, børn og voksne med handicap, psykisk syge, misbrugere og andre, der har brug for en særlig indsats for at få et godt liv. Vores fag giver os styrke til at være noget for andre. Her kan du lytte til forskellige podcast, der fortæller om socialpædagogers arbejde - og om relevante faglige metoder.

Det gode måltid

Demens hos mennesker med udviklingshæmning

Naturen i socialpædagogiske rammer

Metoder og tilgange: Recovery

Tværfaglig ledelse

Faglig Ledelse

Socialpsykiatrien - del 2

Socialpsykiatrien - del 1

Seksualitet og socialpædagogik

Metoder og tilgange: Narrativ praksis

Metoder og tilgange: Low Arousal

Metoder og tilgange: KRAP

Metoder og tilgange: Neuroaffektiv udviklingspsykologi

Metoder og tilgange: Mentalisering

Sådan kan du arbejde med NADA

Snozel - et tilbud til alle sanser

Melanie og angsten

Er evidens altid det bedste?


Sådan kommer du i gang med podcast

En podcast er en lydoplevelse i form af fx et radioprogram, en lydbog eller drama-fortælling, du kan lytte til — lige når du har lyst.

Du kan lytte til podcasts fra din smartphone, computer eller tablet. Det eneste det kræver er, at du har et program til at afspille podcasts.

Hvis du har en iPhone eller iPad, har du allerede et podcastprogram, der hedder ”Podcast”. Programmet er meget simpelt og har de nødvendige funktioner, man skal bruge, når man skal lytte og søge efter podcasts.

En podcast kan bestå af få episoder eller en hel serie af episoder. Du kan abonnere på en podcast og på den måde få besked, hver gang der er en ny episode klar i serien. Du kan også downloade podcastepisoder, så du kan lytte til podcast, når du ikke har forbindelse til internettet.

Søg på 'Socialpædagogerne' i din podcast app, så kan du abonnere på podcasten.