icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Debat

Kære Kjeld Krageskov

LO-guldkortet er først og fremmest et medlemskort for medlemmer af Socialpædagogerne. Det er så et medlemskort, der har nogle særlige fordele knyttet til sig. Fordele som gerne skulle give vores medlemmer lidt flere penge mellem hænderne.

Man kan naturligvis diskutere det principielle i rabatter. Men vi ser vi intet forkert i, at skaffe tilbud, som medlemmerne kan få gavn af. Hovedbestyrelsen i Socialpædagogerne har gennem 5 år været en del af LO’s arbejde med at udvikle kortet og ser det klart som et tilbud, der kan supplere alle de gode faglige tilbud og det fællesskab, vi som organisation kan tilbyde medlemmerne.

Vi har hørt fra mange medlemmer, som er glade at have denne ekstra mulighed. Ligesom mange af vores  medlemmer er medlem af Forbrugsforeningen af 1886.  Så rabatordninger har en lang historie også inden for vores arbejdsområde.

Venlig hilsen
Kaj Skov Frederiksen
Forbundskasserer