icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Mindeord

Lene Brund Skov er død

  • Af Irene Klein på vegne af medarbejdere og ledelse, Center for børn, unge og familier, Svendborg
  • 06-2014 /

Tirsdag den 18. februar tabte Lene Brund Skov kampen mod kræften. Det er med stor sorg, at vi har mistet vores afholdte leder. 

Igennem sit arbejdsliv har Lene gjort et stort indtryk og en stor forskel for mange. Som leder var hun nærværende, rummelig og respektfuld og lagde stor vægt på ansvarlighed og etik. Medarbejdernes trivsel og sundhed betød meget for hende, og det var vigtigt, at arbejdsliv og privatliv gik op i en højere enhed. Familiedynamikken optog hende i det hele taget meget, og hun var meget engageret i arbejdet med Servicestyrelsens familieprogrammer. Lene vægtede fagligheden højt og arbejdede konstant på at skabe udvikling i organisationen, hun var handlekraftig og trivedes bedst, når hun satte ‘nye skibe i søen’. 

Lenes arbejdsliv betød meget for hende og gik hånd i hånd med privatlivet. Hun var altid nysgerrig og fulgte med stor interesse udviklingen indenfor ledelse, organisation og behandlingsarbejdet. Hun deltog i mange foredrag og læste altid den sidste nye faglitteratur. Hun formåede samtidigt at finde tid til oplevelser med familie og venner.

Lene holdt meget af kunst, og vores arbejdsplads bærer et dejligt præg af dette. Hun elskede naturen og de skiftende årstider og lagde vægt på en løbetur i skoven.

Lenes børn og børnebørn stod hende meget nært, og hun fulgte dem og deres familier tæt, og til dem sender vi vores dybeste medfølelse i denne ubærlige sorg.

Det er med stort vemod og savn, at vi må sige farvel til Lene: Der vil blive et stort tomrum efter hende. Lene fyldte alle steder, hvor hun kom med sin energi og sit gode humør. 

Hun var et usædvanligt dejligt og smukt menneske og en uforglemmelig leder.

Æret være hendes minde.