icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
20190830_SocPæd_SocTopMøde11.jpg
TOPMØDE

Opbakning til udspil

Socialpædagogernes nye udspil til en visionær og langsigtet socialpolitik får rosende ord med på vejen fra både ordførerne på Christiansborg og samarbejdspartnere på socialom­rådet

  • / Foto: Nils Lund Pedersen
  • 11-2019 /

I en tætpakket sal på Arbejdermuseet præsenterede forbundsformand Benny Andersen udspillet på Socialpædagogernes socialpolitiske topmøde 2019, der blev afholdt fredag den 30. august.

– Titlen ’Sammen om socialpolitikken’ kunne være min overskrift, for regeringen vil socialpolitikken. Socialpolitikken er langt mere end en underafdeling af beskæftigelsespolitikken. Det er ingen ø, det er noget i sin egen ret og i sammenhæng med andre væsentlige politikområder, sagde socialminister – og indenrigsminister Astrid Krag (S) under sin tale til topmødet.

Også socialordfører Pernille Skipper (Ø) havde læst Socialpædagogernes udspil med interesse.

– Det er vanvittig vigtigt, at Socialpædagogerne laver sådan et stykke arbejde, og særligt at de kommer med det i starten af en ny regeringsperiode. For det kan være med til at sætte rammen og retningen for den politiske debat.

Du kan læse udspillet på her på sl.dk