icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Rikke H (1).png
Artiklen har en Podcast tilknyttet
Podcast

LEDELSE: Hvordan skaber vi psykologisk tryghed?

Alle taler om psykologisk tryghed, men hvad er det og hvordan skaber man det? I denne episode får du som socialpædagogisk leder værktøjer til at gøre arbejdet med psykologisk tryghed konkret, meningsfyldt og spændende

- Tør I sige, hvad I tænker? Tør I tale om jeres fejl?...Tør I lade være?

Sådan spørger psykolog Rikke Høgsted i dette afsnit af Socialpædagogernes Podcast målrettet dig som leder på det socialpædagogiske område.

Psykologisk tryghed er særlig vigtig for fagfolk i psykisk krævende job som socialpædagoger, og derfor er det noget, du som leder, skal have fokus på. Når den psykologiske tryghed er høj, så er ens team bedre til at videreudvikle på hinandens idéer, det arbejder mere effektivt, og personaleomsætningen er lavere.

Sådan lytter du til podcasten:

 Du kan læse mere om psykologisk tryghed på Institut for Belastningspsykologis hjemmeside, hvor du også kan finde kurser, som er rettet mod ledere, samt den omtalte Rød-Grøn-Blå-model.

Medvirkende: Rikke Høgsted, psykolog og stifter og leder af Institut for Belastningspsykologi.
Produktion og tilrettelæggelse: Tue Sørensen, Aloud Media.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Ledere